Missie

Aebi Schmidt Nederland maakt deel uit van de Aebi Schmidt Group, de Aebi Schmidt Holding. Aebi Schmidt gelooft in een veilige en schone leefomgeving. Wij hebben een duidelijke missie hoe wij, met ons materieel en dienstverlening, de wereld veiliger en mooier kunnen maken. Aebi Schmidt kunt u vertrouwen als een competente partner. Met continu de meest innovatieve machines en dienstverlening. Volledig afgestemd op de wensen en behoeften van uw organisatie. We care!

Wat wij doen

Wij ontwikkelen en produceren met de nieuwste technologieën machines en voertuigen voor gladheidbestrijding, straatreiniging en park-/tuintechniek. Daarnaast geven wij advies en begeleiding voor uw bedrijfsvoering van de gladheidbestrijding en straatreiniging. U kunt dit zelfs volledig aan ons uitbesteden. We care!

Onze organisatie

Aebi Schmidt heeft een leidende positie op de Europese markt. Ruim 1500 professionals zetten zich in om onze klanten en de gebruikers van onze machines te ontzorgen. In Europa hebben wij 5 productielocaties met een ontwikkelingsafdeling, daarnaast zijn er nog 2 productielocaties in Noord Amerika. Binnen Europa zijn er 13 zelfstandige verkoop- en serviceorganisaties actief om het gehele Aebi Schmidt productaanbod te leveren en te ondersteunen. Wereldwijd zijn meer dan 100 erkende dealers voor ons actief. We care!