Missie

Aebi Schmidt Nederland maakt deel uit van de Aebi Schmidt Group. Wij geloven in een veilige en schone leefomgeving. Onze missis is om in 2021 wereldwijd leidend te zijn in slimme producten en diensten voor werkzaamheden aan essentiële infrastructuur en veeleisend agrarisch terrein.

Op basis van onze competitieve productrange streven we naar totaaloplossingen voor economische, veilige en traceerbare uitvoering van werkzaamheden. Waarbij ons ultieme doel is om de prestaties van onze klanten te verbeteren.

Wat wij doen

Wij ontwikkelen en produceren met de nieuwste technologieën machines en voertuigen voor gladheidbestrijding, straatreiniging en park-/tuintechniek. Daarnaast geven wij advies en begeleiding voor uw bedrijfsvoering van de gladheidbestrijding en straatreiniging. U kunt dit zelfs volledig aan ons uitbesteden. We care!

Onze organisatie

Aebi Schmidt heeft een leidende positie op de Europese markt. Ruim 1500 professionals zetten zich in om onze klanten en de gebruikers van onze machines te ontzorgen. In Europa hebben wij 5 productielocaties met een ontwikkelingsafdeling, daarnaast zijn er nog 2 productielocaties in Noord Amerika. Binnen Europa zijn er 13 zelfstandige verkoop- en serviceorganisaties actief om het gehele Aebi Schmidt productaanbod te leveren en te ondersteunen. Wereldwijd zijn meer dan 100 erkende dealers voor ons actief. We care!