Mobiliteitsoplossingen

Bij de module ‘Mobiliteitsoplossingen’ van ASH Services wordt de gewenste capaciteit van de klant als uitgangspunt genomen. Door te huren of te leasen kunt u hetzelfde resultaat bereiken als bij aanschaf. Maar dan voor een periode die past in uw situatie. Vanaf een paar dagen tot een paar jaar inzet. Er zijn zelfs mogelijkheden om gedurende de huur/leaseperiode te wisselen van machinegrootte.

 

Huur-oplossingen worden meestal toegepast voor een relatief korte gebruiksperiode. U heeft capaciteit nodig, wij zorgen ervoor! Hiervoor kan Aebi Schmidt putten uit verschillende compacte veegmachines en een brede range van gladheidbestrijdingsmaterieel, uiteraard allemaal van onze eigen merken Schmidt en Nido. De machines worden ingezet inclusief WA-Casco verzekering en een full service onderhoudscontract. Wij verzorgen het transport en de instructies op locatie.

 

Naast huur kunnen wij u via ons eigen leaselabel ASH Finance ook voor langere periode van dienst te zijn. U kunt kiezen uit een financiële of operationele lease, welke aangevuld kunnen worden met een full service onderhoudscontract en een WA-Casco verzekering.

 

Via het Schadezekerheidspakket en het Winterzekerheidspakket  kunnen wij u extra zekerheid bieden. Tegen één vast tarief per jaar wordt u ontzorgd en voorkomt u ongewenste tegenvallers op uw budget.

 

 

HuurveegmachineMeer informatie?

Contactpersoon in uw regio