31-03-2020

Update voor Business Partners over gedrag en beschikbaarheid van Aebi Schmidt Nederland betreffende COVID-19

Met de veranderende situatie rond de verspreiding van Covid-19 willen we u informeren dat de zorg voor onze medewerkers en hun gezinnen, klanten en zakenpartners onze eerste prioriteit is. We hebben in het hele bedrijf maatregelen genomen om de mogelijke verspreiding of besmetting te minimaliseren en we blijven de adviezen van de overheid nauwgezet opvolgen. In dit verband verzoeken wij u vriendelijk kennis te nemen van het volgende:

 

  • Alle niet-essentiële zakenreizen zijn geannuleerd, onze locaties zijn gesloten voor alle niet-essentiële personeelsleden en eventuele bezoekers. In principe voeren wij zowel interne als externe vergaderingen via telefoon of video. Waar mogelijk werken onze medewerkers vanuit huis. Al onze vaste contactnummers blijven bestaan en worden doorgeschakeld naar het verantwoordelijke personeel. In het geval dat u ons wilt spreken, zoeken we samen met u naar alternatieve oplossingen met inachtneming van alle geldende regels.
  • Om een veilige service voor zowel ons personeel als voor u te garanderen, hebben we een reeks protocollen opgesteld die in de eerste plaats voor ons personeel in de productie, het magazijn en voor de servicemonteurs moeten worden gevolgd in niet-kantoorgebieden.
  • Ons onderdelenteam is beschikbaar om bestellingen op te nemen via e-mail, telefoon of de webshop. Onze magazijnen blijven open en operationeel. Diverse maatregelen en aanvullende eisen in verschillende landen hebben invloed op het transport van goederen; deze maatregelen kunnen leiden tot vertragingen in de levering, waarop wij geen invloed kunnen uitoefenen.

 

Voor uw gemak vindt u hier onze algemene contactnummers en e-mailadressen:

Verkoopondersteuning                             :  0548 370 000

Serviceondersteuning                              :  0548 370 000  /  storingen@aebi-schmidt.com

Ondersteuning voor reserveonderdelen  :  0548 370 000  /  nl-spareparts@aebi-schmidt.com

 

De situatie vereist solidariteit, begrip, samenwerking en nog meer communicatie van ons allemaal. Wij danken u voor uw begrip en inzet. Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

 

Blijf veilig en gezond!

 

Arjan Ester

CEO Aebi Schmidt Nederland