Onze organisatie

Ons hoofdkantoor, Aebi Schmidt Holding AG, is gevestigd in het Zwitserse Zürich. Wij zijn met name geconcentreerd in Europa, waar 13 van onze verkoop- en serviceorganisaties gevestigd zijn. Ruim 1500 medewerkers zijn in dienst bij Aebi Schmidt. Daarnaast werken wij wereldwijd met meer dan 100 erkende dealers samen.

 

Productiefaciliteiten

De ontwikkeling en productie van onze voertuigen en machines vinden plaats in vijf eigen productielocaties in Europa.

 

In St. Blasien heeft Aebi Schmidt Deutschland GmbH een zeer modern en innovatief machinepark voor de ontwikkeling en productie van de Schmidt veegmachines en sneeuwfrezen.

 

De grootste fabriek voor strooimachines van Europa staat in Holten. Aebi Schmidt Nederland BV,  voorheen Nido, heeft een capaciteit van 2.000 machines per jaar. Op deze locatie worden strooimachines, combimachines voor strooien en sproeien en wegreparatiemachines en ontwikkeld en geproduceerd.

 

In het Poolse Kielce is Aebi Schmidt Polska Sp. z o.o. gevestigd. Op deze locatie wordt de brede range Schmidt sneeuwploegen ontwikkeld en geproduceerd.

 

Aebi & Co. AG Maschinenfabrik in Burgdorf Zwitserland is een uiterst modern productiebedrijf welke speciaal is ontworpen voor het vervaardigen van de Aebi maaimachines en voertuigen.

 

Centraal onderdelenmagazijn

Het internationale centrale onderdelenmagazijn van Aebi Schmidt is gevestigd in Laatzen, vlakbij Hannover. Dit uiterst efficiënte logistiek centrum belevert alle klanten en de vaste en mobiele werkplaatsen van Aebi Schmidt.