Aebi Schmidt Nederland vacatures

Aebi Schmidt Nederland vacatures

Aebi Schmidt Nederland is onderdeel van de internationale Aebi Schmidt Groep, met ca. 1500 medewerkers wereldwijd leverancier van een uitgebreid pakket op het gebied van gladheidbestrijding, sneeuwruimen, straatreiniging en tuin- en parktechniek.


Aebi Schmidt Nederland is marktleider. Om deze positie te behouden zijn wij continu bezig onze producten en diensten te innoveren, de kwaliteit te waarborgen en onze klanten te ontzorgen. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is een belangrijk kernbegrip. Wij produceren en werken zo duurzaam mogelijk.


In Holten ontwikkelen en produceren wij het gladheidbestrijdingsmaterieel ten behoeve van de wereldwijde markt. Daarnaast bewerkt onze verkoop- en service-organisatie de Nederlandse markt met alle producten en diensten uit de groep. Onze cultuur is samen te vatten als no-nonsense, betrouwbaar en resultaatgericht.


Binnen onze organisatie wordt veel aandacht besteed aan de ontwikkeling van onze medewerkers. En worden eigen initiatieven gewaardeerd! Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers met plezier hun werk uitvoeren en dat er positief over ons gesproken wordt. De werksfeer kenmerkt zich dan ook als mensgericht, sociaal en informeel.

Ben je enthousiast? Werk je graag in een goede en veilige werkomgeving én steek je graag je handen uit de mouwen?


Oriënteer je dan op (één van) onze vacatures en lees wat Aebi Schmidt jou te bieden heeft.

Wij heten talent van harte welkom!